Viser alle 4 resultater

BRYLLUP TAKKEKORT

Takkekort til jeres bryllup


Takkekort til Bryllup

er den perfekte måde at udtrykke stor taknemmelighed til dine gæster og gøre dagen endnu mere speciel. Når brylluppet er overstået, og I endnu ikke er rejst på jeres bryllupsrejse, er det tid til at sende takkekort til bryllupsgæsterne. Her er lidt hjælp til, hvad du kan skrive i dine takkekort og hvem du skal sende til.

Hvornår sender man takkekort?

Normalt sendes takkekort ud så hurtigt som muligt efter festen - gerne før bryllupsrejsen. Hvis rejsen er lige efter brylluppet, kan det gøres bagefter en dejlig ferie.

Hvem skal have takkekort?

Alle, som har været med til festen, skal have et takkekort. Par, der er kommet sammen, skal selvfølgelig kun have ét takkekort.

Hvad skriver man i takkekortet?

Det er vigtigt at udtrykke glæde over, at gæsterne var med til at gøre jeres dag helt speciel. Man kan gøre takkekortene mere personlige ved at nævne den gave, man har fået, eller skrive gæsternes navne på kortet. Herunder er et eksempel på, hvad man kan skrive i et takkekort:
"Tak, fordi du var med til at gøre dagen helt speciel. Vi havde en fantastisk dag, som vi aldrig vil glemme. Kærlige hilsner, [Navn] & [Navn]"