Papirstyper til invitationer

 

Se her vores smukke papir

Vi elsker papir, og vores valg er derfor disse papirstyper til invitationer

Kernen i MySpecialDay er en langvarig kærlighed til kvalitetspapir.

Kvalitetspapir, tykke og luksuriøse

Vi tror på at bruge papir, der gør et varigt indtryk, og vi tilbyder en række kvalitetspapirvalg, der er tykke,

luksuriøse og intet mindre end smukke.

Med over 15 års erfaring med trykning kan du være sikker på,

at vi kender printbranchen og kun bruger brancheførende papirs kvaliteter.

Certifiseret

Alle vores vores papirstyper er FSC™ og PEFC™ Certifiseret.

Papir typer

Boheme struktur off white

Boheme struktur off white er et af vores mest elegante papirstyper.

Det er helt mat, og flot i overfladen med lidt struktur, det er tykt og stift.

Det er ikke helt hvid, men har et gulligt skær, offwhite farve. Da papiret har struktur, kan der være steder hvor trykket ikke er kommet ned i “hullerne” så der kan være lidt hvide pletter.

300g Silk Coated

Vores Silk Coated er en af de mest populære papirstyper, den er helt glad i overfladen, hvilket giver det skarpeste print af vores papirstyper.

Den er ikke 100% hvid, men er en lille smule knækket, over i det gule.

300g Mat Ubestrøget (Uncoated)

Vores matte papirstype er 100% hvid, den er i kraftig 300g karton, rigtig god til storset alle designs.

Store farverige dækflader anbefales ikke på denne.

300g Genbrugspapir

Genbrugspapir med rester af gammelt papir i. Den har derudover fået tilføjet små rester af bronze flager i, som giver et rigtig flot look. Den er offwhite, og meget gullig i forhold til en 100% hvid.

Papir typer

FSC™ – Forest Stewardship Council™

FSC er en uafhængig nonprofit organisation, der ved hjælp af dens certificeringsysstem forfølger målet om en miljøvenlig, økologisk tilpasset, socialt ansvarlig og økonomisk bæredygtig forvaltning af skove i hele verden. Den ikke-statslige organisation blev på initiativ af miljøorganisationer, økonomiske selskaber og fagforeninger grundlagt i 1993 som følge af miljøtopmødet i Rio de Janeiro og var det første certificeringssystem for bæredygtigt skovbrug. Mere end 200 millioner hektar skov i hele verden er certificeret iht. FSC-standarden. 

PEFC™ – Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes™

PEFC er en international og uafhængig ikke-statslig miljøorganisation. Den fremmer et socialt acceptabelt, økonomisk holdbart og bæredygtigt skovbrug uden gevinst for øje. Grundlæggelsen i 1999 blev iværksat af europæiske skovejere og skovfogeder. Udover skovejere deltager miljøorganisationer og sociale organisationer på internationalt, nationalt og regionalt plan. PEFC anses som verdens største paraplyorganisation for nationale skov certificeringssystemer. Over 300 millioner hektar skovareal i hele verden er PEFC-certificeret. 

Upload Image...

Bæredygtig og miljøvenlig indpakning

Vi benytter pakkefyld af 100 % genbrugspapir med FSC Certifikat. Når du modtager en pakke fra os, vil du opdage at vi ikke bruger flamingofyld eller boblefolie til din ordre. Vi er gået over til udelukkende at bruge FSC certificeret kassefyld. Vi køber store ruller brun genbrugspapir hjem og omdanner det selv til kassefyld ved hjælp af en maskine. Maskinen laver præcis den mængde og størrelse som vi har brug for, til at pakke hver ordre, vi har derfor ikke noget spild, når vi producere kassefyld.

bæredygtig indpakning